Mijn naam is Vincent van den Burg, 

inmiddels ben ik sinds 1995 werkzaam in de branche van de grafische communicatie en marketing. Sinds 2019 ben ik begonnen met Vandenburg Media Productions, gespecialiseerd in Printmedia en Marketingcommunicatie. Een jong bedrijf dus.

Jong, maar wel met meer dan 25 jaar ervaring. Mijn doel is om u als klant te ontzorgen. Het realiseren hiervan doe ik door het aanbieden van een totaal service pakket. Voor u ben ik aanspreekpunt voor uw projecten van A tot Z, van eerste idee tot en met definitieve levering. 

Op alle schakels in dat traject neem ik uw zorgen uit handen. Dankzij mijn ervaring en het totaaloverzicht kan ik knelpunten vóór zijn en bespaar ik u tijd én geld. Omdat ik niet gebonden ben aan leveranciers, ben ik vrij om voor u de beste keuze te maken voor uw project. Wat voor communicatie u ook nodig heeft, ik regel het voor u. Met mijn persoonlijke inzet en betrokkenheid zorg ik dat het goed komt. De juiste prijs, de juiste kwaliteit en de juiste levertijd. Of het nu een ‘simpele’ flyer is, of een compleet POS-programma, uw Print-Marketing opdracht of de inrichting van uw evenement van A tot Z. 

Ik ga door tot u tevreden bent!

LOGO VDBMP def 2 diap

Vandenburg Media Productions

Laan van Broekpolder 146

1948 AR  Beverwijk

+31(0)629350233

KvK: 74587854

BTW NR: NL002070385B17